BOD CAMPUS ISKOLAUDVAR

8.135 nm, Botfalu, Brassó megye

A fejlesztésre javasolt teljes felület 8.135 nm.

536 nm a tűzoltóság számára fenntartott bejárati rész, 500 négyzetméter a kavicsos terület, biztonsági okokból pedig 791 nm az öntött tartánnal fedett játéktér.

A rendezvények szervezésére/pihenésre szánt, előregyártott burkolattal ellátott terület összesen 486 négyzetméter.

A játékszerek tágas, különleges védőfelülettel ellátott térben találhatók. Így az emberi szervezet számára megfelelő, kedvező felületet biztosítunk, ahol a gyerekek eséskor nem sérülnek meg, mint más kemény felületeken, mint a cement vagy az aszfalt.

A bútorzat komplex, különböző életkornak megfelelő játékelemekből áll (hinták, mászókák, csúszdák).

Események szervezésére alkalmas felületeket is javasoltunk, valamint futópályát, esős idő utáni szabadtéri játékoknak szánt területet (pl.labdázásra). Az előregyártott burkolattal fedett felület összesen 486 négyzetméter. Ez a burkolt terület összeköti a tervezett funkciók mindenikét.

Ez a tér 6-10 éves gyerekeknek szól: rézsűs mászóelemek, játszókomplexum, hinták csúszdák, trambulin stb.

Javasoltunk egy sportolásra és szabadtéri tevékenységekre alkalmas területet is, amely a hátsó udvart és a tűzoltó utat aktív térként használja, de tűz esetén gyorsan felszabadítható. A tűzoltóút nyitott, játék- és sportelemek nélküli.

Név: ISKOLAUDVAR

Megrendelő: Botfalu, Brassó megye

Szakasz: M.T.

Év: 2021

Tervezőcsapat: tájépítész tervező: Tóth Eszter, tájépítész mérnök: Pulugor Jonathán, tájépítész mérnök: Molnár Tas Sándor, tájépítész mérnök: Bernadett Böőr.

More projects